Gooische Vrouwen Seizoen 1 t/m 5


Gooische Vrouwen: Seizoen 1 t/m 5




Seizoen 1
Martin MoreroMartin Morero is doorgebroken als zanger met zijn hit Eche Liefde, samen met zijn vrouw Cheryl verhuisd hij naar het Gooi. Cheryl wordt vriendinnen met de Gooische Vrouwen Willemijn, Anouk en Claire. De vier rijke vriendinnen hebben allemaal zo hun problemen, Willemijn heeft een futloos en sexloos huwelijk, ze doet er alles aan om dit weer een beetje pittig te krijgen, Anouk is het Gooische Matras, maar is eigenlijk nog verliefd op haar ex Tom en Claire heeft het na het overlijden van haar man financieel moeilijk, ze is opzoek naar een nieuwe suikeroom.

Seizoen 2
De pogingen van Willemijn om haar huwelijk te redden hebben niet mogen baten, ze gaat het proberen zonder Evert, haar trouwring houdt ze echter wel om, en als haar man een veel jongere vriendin krijgt is ze jaloers. Clair is neergeknuppeld en wil weten wie dit gedaan heeft. Anouk is 40 geworden en wil meer op eigen benen staan. Cheryl is ondertussen zwanger maar weet niet zeker of de baby van haar man is of van lover Tom?

Seizoen 3
Terwijl Martin opweg was naar de bevalling van Cheryl krijgt hij een auto ongelukt, samen met zijn minnares, hij overleeft het, maar zij niet. Cheryl zet hem het huis uit, zelf weet ze nog niet van wie haar zoontje is. Anouk probeert in dit seizoen zich ver weg te houden van sex, niet altijd met succes. Willemijn start een nieuw leven zonder Evert, en Claire en Ernst zijn juist weer bij elkaar. TippiWan zint op wraak nadat ze door Cheryl het huis is uitgezet, ze stuurt een pakketje naar het huwelijk van Willemijn, de 4 vrouwen openen het pakje en zien een klok aftellen, einde seizoen 3

Seizoen 4
In seizoen 4 van Gooische Vrouwen zien we veel nieuwe gezichten, Willemijn is overleden en de nieuwe vriendin van Evert neemt de rol als 4e gooische vrouw over. Anouk krijgt een nieuwe vriend, Joost, maar hij blijkt niet zoĆ¢€™n lievertje, hij vermoord haar bijna als Anouk voor haar dochter kiest in plaats van voor hem. Martin en Cheryl zijn weer bij elkaar, ze krijgen vreemde nieuwe buren. Tippiwan schrijft een boek in de gevangenis over het leven als au pair, ze ontsnapt, maar lijkt in de laatste secondes van het seizoen door een trein geraakt te worden..


Seizoen 5
Het laatste seizoen van de serie, Roelien en Evert gaan trouwen en verwachten een kindje, een miskraam zorgt echter voor een groot trauma. Het drankprobleem van Claire wordt alleen maar groter, en haar vriendinnen gaan haar helpen om af te kicken. Anouk probeert weer Tom voor zich te winnen, maar deze heeft nog een vriendin, Kim. Ook Tippiwan zien we weer terug, ze heeft zich vermomd en werkt bij de buren van Cheryl en Martin als huishoudster



Gooische Vrouwen Seizoen 1 t/m 5 + Film voor 50,- 

No comments:

Post a Comment